[tmpmela_cms_block style=”1″ text1=”Îngrijire naturală” text1_font_size=”17px” text1_font_weight=”400″ text1_color=”#444444″ text2=”Pentru femei” text2_font_size=”30px” text2_font_weight=”600″ text2_color=”#444444″ link_text=”Descoperă acum” link_url=”https://cremeria.ro/categorie-produs/produse-femei/” linktext_color=”#444444″ image=”11658″ classname=”left-img”]
[tmpmela_cms_block style=”1″ text1=”Îngrijire naturală” text1_font_size=”17px” text1_font_weight=”400″ text1_color=”#444444″ text2=”Pentru bărbați” text2_font_size=”30px” text2_font_weight=”600″ text2_color=”#444444″ link_text=”Descoperă acum” link_url=”https://cremeria.ro/categorie-produs/produse-barbati/” linktext_color=”#444444″ image=”12474″ classname=”right-img”]

Produsele noastre

 • Apa de trandafiri cu rol hidratant și revitalizant pentru ten sensibil, matur Kissed By A Rose 110 ml
  18.00 lei
 • Cremă antirid pentru fermitate și elasticitate Unforgettable 50 ml
  118.00 lei 70.00 lei
 • Cremă antirid pentru fermitatea tenului matur Forever Young
  85.00 lei 55.00 lei
 • Cremă de corp hidratantă Cu Acid Hialuronic
  44.00 lei
 • Cremă ultra-nutritivă pentru ten normal, sensibil și uscat Richy Rich 50 ml
  97.00 lei 58.00 lei
 • Stoc epuizat
  Lapte demachiant pentru ten sensibil Angel Kiss
  27.00 lei
 • Stoc epuizat
  Ser facial cu ingrediente antirid pentru hidratare Sleeping Beauty 30 ml
  124.00 lei 74.00 lei
produse-din-uleiuri-naturale
ULEIURI NATURALE

7 uleiuri naturale, BIO, două unturi (shea și cacao), un emulgator (olivem din măsline) se îmbină pentru a-ți oferi beneficiile de care ai nevoie.

rezultate-dovedite
REZULTATE DOVEDITE

Ingredientele active folosite de Cremeria au eficacitate dovedită în cadrul studiilor clinice. Ingrediente acreditate Ecocert.

produsele-nu-contin-chimicale
FĂRĂ CHIMICALE

Produsele Cremeria sunt lipsite de ingrediente chimice precum: coloranți sintetici, siliconi, uleiuri minerale etc.

produsele-NU-sunt-testate-pe-animale
CRUELTY FREE

Fiecare produs trece printr-un proces complex de cercetare dar NU testăm pe animale! În plus, produsele noastre sunt vegane!

povestea-produselor-CREMERIA
[title size=”big” align=”left” color=”#444444″]Povestea Cremeria[/title]

Atunci când reușești să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume, lumea ta se schimbă pe deplin.

Eu sunt Daniela Mincu, farmacistul dedicat pielii tale și vreau să îți fiu ghid în povestea Cremeriei! Mi-am făcut un latte cu puțină scorțișoară, m-am așezat confortabil pe canapea, așa că sunt gata să vă povestesc despre cum a luat naștere cel mai important proiect al vieții mele. 

Presupun că vă întrebați De ce Cremeria? Ei bine, experiența ca farmacist mi-a oferit ocazia să discut cu o mulțime de femei și să observ îndeaproape ce își dorește fiecare. Vedeam adolescente, tinere, femei mature, nemulțumite de cosmeticele mainstream și care erau într-o continuă căutare de produse cosmetice compatibile cu pielea lor. Cu această imagine permanent în minte și cu ajutorul unui echilibru constant între meseria de farmacist, cercetare, știință și pasiune, am decis să aduc o schimbare pe piața cosmeticelor din România. Astfel, am ajuns prima din România care a mixat un număr mare de uleiuri naturale, orgranice pentru a obține o gamă de creme botanice. Cineva mi-a spus odată că a ajutat și un strop de curaj nebunesc…nu am putut-o contrazice!

Ce spun clienții noștri?

[tmpmela_custom_testimonials style=”2″ type=”slider” items_per_column=”3″ number_of_posts=”8″ excerpt_length=”350″]
[tmpmela_cms_block cms_text_align=”cms-center-text” style=”3″ text1=”Creăm pentru tine creme personalizate nevoilor pielii tale!” text1_font_size=”14px” text1_font_weight=”400″ text1_color=”#9e9e9e” text1_bg_color=”#ffffff” text2=”LABORATORUL DE FRUMUSEȚE” text2_font_size=”36px” text2_font_weight=”400″ text2_color=”#000000″ image=”11975″ classname=”center”]

În colaborare cu o echipă de profesioniști din domeniul sănătății, farmaciști, cosmeticieni și chimiști cu experiență de peste 10 ani, care au urmat numeroase cursuri și training-uri locale și internaționale, se pot realiza în laboratorul nostru produse cosmetice specifice pielii tale. Astfel, fiecare problemă estetică sau de sănătate este rezolvată, iar pielea ta se bucură de îngrijirea corespunzătoare particularităților ei.

 • Completează formularul pentru a ne cunoaște mai bine.
 • Programăm o întrevedere pentru a putea stabili micile detalii ce țin de personalizare și de nevoile dumneavoastră.
 • Vă oferim să testați un produs de bază. Opțional – Facem testul ADN.
 • Avem a doua întâlnire sau discutam pe email despre produsul testat.
 • În funcţie de etapele parcurse mai sus, începem adăugarea de active compatibile cu baza aleasă şi mirosul agreat.
 • Testare finală.
[tmpmela_button background_color=”#e8cc68″ link_url=”https://cremeria.ro/laborator-de-frumusete/”]Începe personalizarea[/tmpmela_button]