reprezentant-CREMERIA
Atunci când reușești să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume, lumea ta se schimbă pe deplin.

Eu sunt Daniela Mincu, farmacistul pielii tale și vreau să îți fiu ghid în povestea Cremeriei! Mi-am făcut un latte cu puțină scorțișoară, m-am așezat confortabil pe canapea, așa că sunt gata să vă povestesc despre cum a luat naștere cel mai important proiect al vieții mele. 

Presupun că vă întrebați De ce Cremeria?
Ei bine, experiența ca farmacist mi-a oferit ocazia să discut cu o mulțime de femei și să observ îndeaproape ce își dorește fiecare. Vedeam adolescente, tinere, femei mature, nemulțumite de cosmeticele mainstream și care erau într-o continuă căutare de produse compatibile cu pielea lor. Cu această imagine permanent în minte și cu ajutorul unui echilibru constant între meseria de farmacist, cercetare, știință și pasiune, am decis să aduc o schimbare pe piața cosmeticelor din România.

Astfel, am ajuns prima din România care a mixat un număr mare de uleiuri naturaleorgranice pentru a obține o gamă de creme botanice. Cineva mi-a spus odată că a ajutat și un strop de curaj nebunesc…nu am putut-o contrazice!

Încă din copilărie, mi s-a spus că femeia a fost, este și va fi veșnic simbolul frumuseţii. Odată cu trecerea timpului, am început să conștientizez responsabilitatea cu care vine acest angajament al nostru, al femeilor.

De aceea, scopul meu a fost încă din primele momente extrem de precis: am decis să dau o mână de ajutor femeilor care își doresc să se simtă frumoase, doar cu ajutorul unor produse sănătoase. Mai exact, am deschis un laborator care creează produsele ideale, fără chimicale, produse ce protejează pielea de efectele nocive ale poluanților mediului. Și acum îmi amintesc cum a început totul. Aveam un entuziasm și o energie încât nimic nu mă întrista, nimic nu mă dobora. 

Poate pentru cei din jurul meu părea că duc o luptă aprigă și că fac o muncă extrem de dificilă, însă pentru mine era un vis împlinit. Recunosc, au fost momente în care nu găseam o anumită soluţie tehnică, în care mă gândeam zile și nopţi la rând doar la asta şi când găseam, apoi, rezolvarea, aproape că nu-mi venea să cred. Îmi spuneam mereu că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat, primeşti. A trecut ceva timp de atunci, însă lumea cosmeticelor îmi oferă și acum, zi de zi, rețetă după rețetă, o energie debordantă. 

Pas cu pas, am reușit să-mi transform pasiunea în business. Am creat o gamă variată de produse biocompatibile cu orice tip de ten, produse specializate pe tipul de piele, toate naturale și non-toxice. Cu ingrediente active inovatoare și uleiuri naturale, produsele Cremeria protejează și hrănesc în profunzime suprafața cutanată. Toate produsele sunt făcute cu ingrediente de calitate, având certificat de înaltă siguranță, pentru ca fiecare dintre ele să ofere cu adevărat beneficii pielii. 

După 8 ani, standardele mele au rămas la fel de înalte. Eu am reușit să fiu schimbarea pe care o voiam în lume. Am reușit să aduc pe piața românească produsele organice și naturale pe care mi le doream, produse care să complimenteze armonios pielea.  Am reușit să dau viață Cremeriei! Continuarea ei e în mâinile tale. Și tu poți fi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

set-crema-matifianta-CREMERIA

Ce spun clienții noștri

[tmpmela_custom_testimonials style=”2″ type=”slider” items_per_column=”1″ number_of_posts=”6″ excerpt_length=”500″]