5.00 out of 5
(O recenzie client)

Roller facial Quart pentru tonusul pielii și diminuarea ridurilor

120.00 lei

Beneficii:

* Îmbunătățește circulația sângelui și tonusul pielii

* Îmbunătățește elasticitatea pielii

* Asigură drenajul limfatic

* Diminuează ridurile

* Diminuează cearcănele

* Elimină toxinele

* Reduce dimensiunea și numărul porilor

*Vârsta recomandată: 20+

în stoc

Compară

Descriere

Folosind Rollerul cu Quart pentru masaj limfatic, ca parte a rutinei dvs. de îngrijire a pielii, vă ajutați să eliminați toxinele, să îmbunătățiți circulația sângelui și să creșteți tonusul pielii.

Istoria roller-ului facial

Roller-ul de Quart a fost folosit în cultura chineză de secole și a fost utilizat în mod tradițional pentru a retrage chi-ul negativ și ca parte a rutinei de înfrumusețare. Jadul este o piatră naturală cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare energetice și se găsește în nuanțe de verde, alb și roz. Rola cu două fețe are o rolă facială mai mare pe un capăt și o rolă mai mică la celălalt capăt pentru ochi, nas și tâmple. 

Mod de utilizare

Curățați și uscați fața și gâtul. Aplicați câteva picături de ulei de facial, ser sau cremă hidratantă pe fața și pe gât. Cu rola facială mai mare, începeți rulând dintr-o mișcare în sus și în exterior începând de la gât și făcându-vă drumul până la frunte finisând la linia parului. Când ajungeți în zona nasului și a ochilor, întoarce-ți dispozitivul și folosiți rola mai mică pentru a vă concentra în jurul acestor zone delicate, continuând printr-o mișcare ascendentă. Pentru a curăța sinusurile, poziționați rola jad-ului vertical pe zonă și rotiți înainte și înapoi, departe de zona nasului.

Începeți cu o presiune ușoară și apoi măriți presiunea, mai delicat în jurul zonei sensibile a ochilor. Utilizați timp de 3-5 minute în fiecare dimineață pentru a oferi pielii trălucire sau seara pentru un masaj calmant și pentru a îmbunătăți circulația sângelui.

Sfat: De asemenea, puteți utiliza unul dintre uleiurile noastre faciale sau serul Sleeping Beauty, pentru a favoriza pătrunderea mai adâncă în piele a ingredientelor active din compoziția acestora.

Pentru rezultate suplimentare, relaxare și reducerea inflamației, puneți piatra în frigider sau pe gheață. Piatra este rece, dar această scădere a temperaturii vă ajută la creșterea circulației, la distrugerea ganglionilor limfatici congestionați, la eliminare toxinelor, la stimularea producției de colagen, cât și la diminuarea problemelor sinusale.

Instrucțiuni de păstrare

 După ce ați folosit rola dvs. de Jad, ștergeți-o ușor cu o cârpă moale. Păstrați rola de Jad intr-o zonă uscată și evitați zonele pline de umezală. Mecanismul din metal va rugini dacă se uda. Puteți să-l spălați cu apă sărată, caldă – dar asigurați-vă că este complet uscat înainte de depozitare. Puteți călători cu rola dvs. de Jad: se înfășoară într-o cârpă curată și uscată pentru a o proteja.

Datorită compoziției naturale, piatra de Jad la fiecare unealtă va fi unică și va varia în funcție de mărimea și culoarea imaginii listate.

1 recenzie pentru Roller facial Quart pentru tonusul pielii și diminuarea ridurilor

  1. 5 out of 5

    Roxana

    Un produs bine realizat și foarte ușor de folosit. Piatra mai mica mă ajută sa masez zona din jurul ochilor, dar și cu piatra mai mare se poate masa cam la fel de ușor acea zona. Cat timp pietrele se mențin reci, aproximativ 5 minute, senzația este foarte plăcută și relaxantă. După câteva minute de utilizare acestea se încălzesc și masajul nu se mai simte la fel de revigorant, dar este in continuare plăcut. Ce as schimba la acest produs este piatra de susținere a celor două pietre întrucât este prea rece in momentul in care îl scoți din frigider/congelator și, până în momentul în care se încălzește puțin, trebuie să îl ții cu un șervețel/material textil pentru a-l putea utiliza.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *