Un ten pregătit pentru un machiaj irezistibil

Dacă te-ai întrebat cum reușesc vedetele să aibe un ten perfect, deși participă la o mulțime de evenimente și apar în reviste fără machiaj, ei află că secretul lor ar putea să te surprindă.

Deși ne putem gândi că alocă o mulțime de bani pe tratamente, un ten frumos și luminos necesită doar o rutină zilnică, care nu durează mai mult de 15 minute.

Înainte de a efectua pașii necesari pentru un machiaj impecabil, este nevoie să acorzi atenție deosebită pielii tale. Aceasta este cel mai mare organ al tău și îndeplinește o mulțime de funcții esențiale pentru corp. Unul dintre motivele pentru care este foarte important să avem o piele sănătoasă, este acela că lupta împotriva semnelor de îmbătrânire este mai ușoară. Organismal este mai bine protejat de factorii externi și se vindecă mai repede în cazul unor agresiuni fizice.

Așadar, asigurați-vă că vă cunoașteți foarte bine tipul de piele, astfel încât să vă puteți alege corect produsele de îngrjire: demachiant, tonic, crema.

De asemenea este bine de știut și de ținut cont că pielea își schimbă proprietățile de la un anotimp la altul și în funcție de vârstă.

După ce ați identificat corect tipul de piele, pregătiți-vă pentru un machiaj rezistent pe tot parcursul zilei, urmărind doar 6 pași simpli.

  1. Curăță pielea

Reprezintă primul pas în pregătirea feței înainte de a aplica make-up. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați lapte demachiant și să masați pe fața și pe gât cu ajutorul degetelor. Apoi îndepărtați cu apa calda impuritățile și excesul de sebum acumulate.

Angel kiss este un lapte demachiant natural, cu ulei de macadamia, unt de shea și extract de mușețel, care ajută la îndepațărtarea tuturor urmelor de murdărie de la suprafața pielii.

demachiant

  1. Exfoliază

Spune “ hasta la vista” celulelor moarte de la suprafața pielii, și las-o să “raspire”. Ca și recomandare, poți folosi un scrub homemade cu zaț de cafea și ulei de măsline. Este blând, hidratează și lasă pielea fină, tocmai bună pentru aplicat machiaj.

Poți folosi acest pas o dată pe săptămână, insistând în zona nasului, bărbiei și frunții, unde se secretă mai mult sebum.

  1. Închide porii

Apelează la o loțiune tonică pentru a îndepărta orice urmă de impurități și pentru a închide porii.

Loțiunile tonice naturale sunt alegerea cea mai potrivită după scrub pentru că principiile active ale plantelor pătrund cel mai bine în straturile profunde ale pielii.

Poți alege apa de trandafir CREMERIA- Kissed By A Rose, care are proprietăți regenerante, hidratante și anti-age.

apa tonica

  1. Aplică serul

Specialiștii în beauty ne recomandă să nu sărim peste acest pas înainte de a aplica crema hidratantă, pentru că serul ajută să hrănim tenul cu nutrienți benefici. Pentru fermitate și hidratare alege un ser cu vitamina C sau unul bogat în principii active.

Sleeping Beauty Multi Active Serum este produsul de la Cremeria care are 3 ingrediente active pentru fermitate și protecție.

sleeping (1)

  1. Hidratează

Acest pas este important pentru a face pielea suplă și elastică, asigurând un aspect soft tenului tau după machiaj. Este important să alegi crema potrivită tipului tau de ten și să aplici cantitatea corespunzatoare pentru hidratare. Ține cont că produsul ales trebuie să intre în piele, fără să lase urme grase.

  1. Primer

Make –up artiștii folosesc primer înainte de a aplica make-up, deoarece lasă fața netedă. Pentru rezultate optime, utilizați un primer care conține silicon, pentru că acesta va acționa ca o bariera protectoare, care previne crema hidratantă și sebumul pielii să se combine cu machiajul.

Acum, că v-ați pregătit tenul în mod corespunzător pentru machiaj, puteți începe să aplicați fondul de ten și restul produselor.

Prin pregătirea și tratarea pielii în mod adecvat, tenul tău va radia a sănătate, lucru care se va observa înaintea machiajului.

Fața ta este ca o pânză, și la fel ca orice piesă de arta, produsele vor sta bine, doar cu o baza bine facută.

Urmând cele 6 etape menționate mai sus, puteți realiza un ten care nu necesită filtru de Instagram, demn de invidie!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *