ADN-ul pielii sau știința unui aspect sănătos al pielii

Oare asta să fie cea mai potrivită cremă pentru tenul meu?

Asta e întrebarea pe care ne-o punem cel mai des. Tot încercăm produse cosmetice sperând să o nimerim pe cea mai bună.

Ne dorim ce e mai bun pentru noi, ne dorim rezultate vizibile și pe termen lung și vrem să găsim produsele care să ne îngrijească în cel mai bun mod. Însă oamenii de știință lucrează pentru a ne acoperi nevoile noastre și pentru a obține beneficiile dorite. Acum este posibil să îți faci harta genetică ADN a pielii tale.

Ce presupune harta ADN?

Odată ce ai harta cu rezultatele tale ADN, vei afla și de ce tratamente ai nevoie sau ce ingrediente funcționeză cel mai bine pe pielea ta.

Beneficiezi de recomandările oamenilor de știință, descoperi proprietățile gamei de skincare potrivite pielii tale și poți chiar să-ți creezi o cremă personalizată cu harta ADN a pielii tale.

Testul are în vedere 5 parametri specifici pielii: fermitate, ridare, pigmentare, protecție antioxidantă și nivel de sensibilitate.

 

Specialiștii de la Amira’s  pun la dispoziție testarea ADN a pielii, realizată pentru prima oară în Australia. Testul este foarte simplu de făcut. Durează doar 10 secunde și tot ce necesită este o probă de salivă și un formular de completat. În urma testului primești un raport detaliat despre pielea ta.  Rezultatul este detaliat în 10 pagini și prezintă din punct de vedere științific ingredientele și tratamentele cele mai potrivite pentru tine.

Echipa CREMERIA, formată din farmacist specializat în cosmetogologie și chimist, îți poate alcătui în timp record produsul potrivit pielii tale – o cremă personalizată cu ingrediente non-invazive, prezente în harta ta genetică.

Asta pentru că nu există cremă potrivită pentru toate tipurile de piele, ci e nevoie de produse personalizate pentru a da roade.

Încearcă un produs personalizat după rezultatele tale ADN și scapă de iritații, alergii sau alte probleme pe care le ai. Scrie-ne și spune-ne mai multe despre tine!

Cu drag,

Daniela Mincu, farmacistul pielii tale

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *