Cum să arăți fresh vara asta

Vara, pielea ta are nevoie de o ingrijire mai speciala, delicata, fiind expusa deshidratarii si factorilor exteriori care o agreseaza. Pentru un ritual optim de ingrijire, este necesar sa respecti cativa pasi.

Un look proaspat si luminos incepe cu o piele perfect hidratata si curata. Adevarata hidratare se face din interior spre exterior, asa ca un consum bogat de apa, fructe si legume este esential. Uleiurile, cel de cocos sau de masline si cremele cu texturi usoare reprezinta unealta de nadejde pentru un o piele hranita, radianta, care se simte pe deplin rasfatata de razele soarelui.

Este recomandat ca exfolierea si epilarea sa fie facute cu cateva saptamani inaintea expunerii la soare. Produsele de exfoliere blande sunt cele mai potrivite si ajuta indepartarea celulelor moarte, stimuleaza regenerarea pielii prin altele noi si ofera astfel, un aspect curat.

Cu cel putin 30 de minute inaintea de expunerea la soare, este foarte importanta aplicarea unei creme cu factor de protectie UV. Pentru pielea deschisa sunt potrivite cremele cu factor de protectie solara ridicat, intre 35 si 50, iar pentru cea pigmentata, cele cu factor de protectie curprins intre 15 si 20.

Utilizarea unor produse speciale care calmeaza pielea dupa bronz, o refac si o hranesc in profunzime, creeaza acel look sublim de vara, fresh, pe care femeile il ravnesc.

Exfolierea blanda, hidratarea cu produse adecvate si aplicarea cremelor cu factor de protectie UV sunt pasii care asigura o ingrjire atenta si o stralucire discreta pielii tale, pe timpul verii.

Cu drag,

Daniela Mincu -skin pharmacist

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *