Secretele frumuseții

O femeie frumoasă poate sa fie o continuă și bogată sursă de inspirație pentru un artist.. Sute de femei se luptă zilnic pentru a ajunge la standardele de frumusețe care le sunt insuflate zilnic.
Însă fiecare persoană are tiparele personale de frumusețe, tocmai pentru că frumusețea stă întotdeauna în ochii celui care privește. Și abia atunci când iese din ochii privitorului și se revarsă asupra celui privit, învăluindu-l într-o aură, frumusețea e descătușată și trăită în adevărata putere a cuvântului.
În materie de beauty, fiecare dintre noi cunoaștem anumite secrete. Fie ca am testat pe pielea noastră, fie am aflat de la prietene sau specialisti, suntem în masură să împărtașim câteva trucuri în materie de cosmetică și machiaj.
Încă din cele mai vechi timpuri femeile erau preocupate de frumusețea lor.Una dintre cele mai frumoase femei din Antichitate, regina egipteană Cleopatra avea mai multe secrete de frumusețe. Unul dintre cele mai cunoscute secrete de frumusețe ale Cleopatrei este baia în „lapte și miere”. Și nu orice lapte. Regina Egiptului amesteca laptele de măgăriță cu miere de albine și cu ulei de migdale și nu renunța la acest tratament nici măcar atunci când călătorea. Secretul tinereții veșnice al Cleopatrei este deja unul dintre cele mai celebre tratamente de la clinicile de înfrumusețare de lux, care are ca scop  îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii, dar și relaxarea și răsfățul. Pentru ca baia în lapte și miere să aibă un efect mai profund, chiar înainte de a se scufunda în cadă, Cleopatra era masată pe tot corpul cu un scrub special din ingrediente naturale.

Mă întreb totuși, oare doar fizicul femeii este cel care are vreo valoare în viața noastră? În asta oare constă fericirea? Oare nu punem prea mult accent pe frumusețea exterioară?
La fel cum acordăm atenție aspectului exterior, este important să ne îndreptăm atenția și către interiorul nostru. Frumusețea vine din interior. Vrei sa fii fericit? Perfect. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa inveti sa traiesti cu tine insuti, sa inveti sa traiesti singur, sa fii multumumit de ceea ce esti, sa fii cu zambetul pe buze.
Deci iubește, relaxează-te , îndragostește-te și zâmbește cât mai des…deoarece zâmbetul este cel mai bun accesoriu….Viața e ușoară, nu-ți face prea multe griji!

Cu drag,
Daniela Mincu – Skin pharmacist

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *