Frumusețea naturală

Frumusetea naturala este pe primul loc in lista preferintelor tuturor cand vine vorba de estetica corpului uman.
Frumuseţea adevărată este, prin natura ei, fragilă şi unică, asemenea unei picturi în frescă, frumusetea este geniul tuturor lucrurilor. Toate ne dorim sa aratam extraordinar de bine, sa ascundem trecerea timpului, și noptile nedormite. E greu pentru noi să acceptăm ca la 40 de ani nu mai putem sa aratam ca la 20 in mod firesc si uitam cat de importanta este frumusetea naturala.. Ne dorim ca atunci cand ne uitam in oglinda sa vedem un chip relaxat, frumos, destins si lipsit de griji.

E firesc să vrem să fim mai frumoase, nu e nimic rău în asta. Dar există mai multe feluri de înfrumuseţare. Sunt unele care cer să depui un efort constant şi de lungă durată şi care contribuie la sănătatea şi echilibrul întregului corp ,altele cer mai degrabă bani decât efort şi promit, în schimb, rezultate uimitoare, de pe o zi pe alta sau chiar de pe un minut pe altul.

Pentru a fi frumoasă nu ai nevoie de un machiaj vizibil, foarte strident sau de haine si bijuterii mari, care sa te scoata in evidenta. Creeaza o imagine cat mai naturala, ingrijeste-ti pielea, mainile, tenul, unghiile si adopta un stil vestimentar care sa te reprezinte, care sa-ti scoata in evidenta trasaturile specifice Dar cel mai important este sa ai o atitudine pozitiva, sa indepartezi stresul si toate actiunile care nu iti fac bine nici tie, dar nici organismului tau. Nu uita ca toate trairile se reflecta pe chipul tau, asa ca adopta o atitudine cat mai optimista.

Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate. Tehnicile artificiale de infrumusetare stirbesc din farmecul trasaturilor unei femei, prin urmare, cel mai important pas in ritualul de frumusete al unei femei este mentinerea aerului natural, a unei imagini cât mai proaspete, strălucitoare care se traduce printr-o sanatate desavarsita.
Știm deja ca “frumusetea e in ochii privitorului”, dar parca mai bine ne-am simti daca mai multi privitori ne-ar da atentie, ca mai apoi sa si asculte ce avem de spus.

Cu drag,
Daniela Mincu – Skin pharmacist

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *