Despre surplus și frumusețe

Lumea actuala, din cauza atator tentatii vizuale, are tendinta de a acorda mai multa valoare infatisarii decat sufletului sau mintii.

Noi toate ne dormim sa fim frumoase si este firesc sa ne pese de propria infatisare, insa in goana dupa aspectul fizic ideal, este foarte usor sa ne ratacim busola. Echilibrul ne ajuta sa aratam bine. Un stil de viata echilibrat te face sa te simti bine cu tine, iar asta are o influenta extrem de mare asupra felului in care arati. Cele opt ore de somn pe noapte, cei 2.5 l de apa necesari in fiecare zi, o alimentatie sanatoasa, orele de sport si meditatia zilnica te ajuta sa castigi cel putin cinci ani din viata. Somnul, apa si meditatia au un efect extraordinar asupra tenului si te ajuta sa ai o piele extrem de frumoasa.

Cand vine vorba despre frumusete noi toate, ne dorim ca aceasta sa fie simpla, fireasca si, totodata, sa fie sanatoasa, usor de obtinut si sa o putem pastra cat mai mult timp! Vestea buna este ca acest lucru este posibil, trebuie doar sa ne informam si sa invatam cum sa facem asta, sa incepem sa aplicam si sa integram noile ritualuri in viata de zi cu zi pentru a ne bucura de frumusetea naturala mult dorita.

 Așa cum afirma Yves Saint Laurent Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat”.

Lumea inca nu a ajuns la o concluzie in ceea ce priveste idealul de frumusete. Lupta se da intre frumusetea naturala si cea artificiala. Tehnicile artificiale de infrumusetare stirbesc însă din farmecul trasaturilor unei femei, prin urmare, cel mai important pas in ritualul de frumusete al unei femei este mentinerea aerului natural, a unei  imagini cât mai proaspete, strălucitoare care se traduce printr-o sanatate desavarsita.

Dupa cum spunea Michelangelo: „ Frumusetea este eliminarea surplusului”.

Natura ne ofera tot ce avem nevoie pentru a ne ingrij, atat pe interior, cat si pe exterior, deci haideti sa invatam sa ne folosim cu success de toate acestea.

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *