Rola de jad pentru frumusețe

Tu știi care sunt beneficiile rolei din jad? Acest produs are o mulțime de avantaje, când este folosit în rutina de înfrumusețare ,pe care trebuie neapărat să le știi pentru a te putea bucura de un ten frumos și luminos.

Jadul este o piatră semiprețioasă, apreciată pentru calitățile sale și pentru efectele pe care le are asupra sănătății. Piatra de jad are o particularitate deosebită: ea poate înmagazina atât căldura, cât şi frigul (rece) la fel de bine. Specialiștii spun că inclusiv culoarea ei (verde) este tămăduitoare.În plus, este considerată o piatră a curajului, a dreptăţii, a echilibrului, a generozităţii şi a păcii. Se spune despre piatra de jad că aduce noroc şi sănătate.

Chinezii au proverb: „se poate pune preț pe aur, dar nu se poate pune preț pe jad”. Aceste vorbe demonstrează cât de mult apreciază acest popor piatra de jad. Se crede despre aceasta piatră că are rol protector și vindecător.

Dacă am putea să îmbunătățim un singur lucru la aspectul nostru, cu siguranță acela ar fi tenul. Tenul este cartea noastră de vizita, primul lucru pe care îl văd cei cu care intram în contact. Și trebuie să fie o carte de vizită perfectă.

Rola din jad este un accesoriu cu o construcție foarte simplă, anume un suport în care sunt montate două pietre naturale de jad, de dimensiuni diferite, atât pentru masaj facial (preponderent în jurul ochilor), cât și pentru masaj corporal sau al gâtului.

Pentru a te bucura din plin de beneficiile rolei din jad, trebuie să o folosești corect. Masajul cu rola de jad se realizează pe tenul curat, prin rotirea acesteia pe piele. Partea mai mică le va reda ochior tăi aspectul tânăr, revigorat, și va diminua liniile fine, prevenind formarea ridurilor. După tratamentul cu rola de jad aplică produsele tale preferate de îngrijire: o mască hidratantă sau un serum, pe care pielea le va absorbi din plin.

Efectele benefice ale jadului asupra tenului au o explicație simplă și clară. În mușchii noștri faciali, se află destul de multă tensiune, iar aceasta este cauza apariției ridurilor de expresie ori a ridurilor fine, în special cele din zona frunții și a ochilor. Masajul facial cu rola din jad elimină această tensiune. În plus, ritualul este unul relaxant, mai ales atunci când este efectuat înainte de culcare.

Nu aveti nevoie de tratamente chirugicale, de medicamente sau de terapii ce implica călatorii în străinătate pentru a avea o faţă luminoasă, radioasă, care să exprime starea dumneavoastra de bine. Aveţi nevoie doar de timp şi puţină deschidere spre o terapie cu totul şi cu totul naturală ce vă va reda frumuseţea şi armonia chipului.

 

Cu drag,

Daniela M.- Your Skin Pharmacist

1 Comment

  • Recomand cu incredere produsele Cremeria care, pentru mine, sunt o minune. In sfarsit, am inteles ce inseamna sa ai un ten luminos si multumit. Am implinit recent 40 de ani si imi rasfat tenul folosind Elixirul Anti-age cu peptide si acid hialuronic, Serul antirid Sleeping Beauty si Crema antirid Unforgettable. Toate mi se potrivesc manusa si au o aroma discreta, dar magica. Multumesc creatoarei pentru profesionalismul, entuziasmul si pasiunea cu care are grija de tenul meu. 🙂

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *