Produse Cosmetice BIO – Cine este personajul din spatele Cremeriei?

Produse Cosmetice BIO, prietenoase cu pielea sensibilă

Întotdeauna discutăm despre branduri. Auzim peste tot Tu ai încercat crema naturală de la brandul X? Dar cosmeticele organice de la brandul Y? Nouă, femeilor, ne place la nebunie să descoperim cât mai multe produse cosmetice, să urmărim numeroase tutoriale pentru îngrijirea tenului și să citim articole care să ne explice ce se potrivește cel mai bine pentru pielea noastră. De aceea, ne-am decis să schimbă “regulile jocului” și să vă povestim puțin despre omul din spatele brandului – omul din spatele Cremeriei.

Faceți cunoștință cu Daniela Mincu!

„Orice s-ar întâmpla, Cremeria este cea mai bună investiție pe care am făcut-o în mine“

Vechea sa pasiune pentru stilul de viață sănătos, plus meseria de farmacist, prin prisma căreia a văzut zi de zi adolescente, tinere, femei mature, aflate într-o continuă căutare a acelui produs care să le ofere beneficii reale, au fost semnalele clare că trebuie să contribuie la soluționarea acestei nevoi. A pornit de la dorința sa personală de a descoperi un produs de curățare, care să-i ofere o senzație de confort și care să nu producă usturime ochilor.

Îmi amintesc și acum primul produs bio creat. A fost un lapte demachiant, creat doar din uleiuri și unturi. Rezultatul a fost exact ce-mi doream. A fost fix produsul pe care îl căutam de o grămadă de timp, timp în care mă confruntam cu o continuă usturime a ochilor.“

Mai apoi, Daniela s-a concentrat pe nevoile femeilor din jurul său, le-a ascultat, le-a înțeles și s-a hotărât să le ofere produsele pe care le căutau de deja mult prea mult timp. Mai exact, produse prietenoase cu pielea sensibilă.

A început prin a face un curs de cosmetică, iar în urma acestuia, a avut contact pentru prima dată cu rețete obținute doar din ingrediente naturale. Și uite așa a început să prindă contur un business de suflet. „

Toate ideile mele de business au plecat de la beneficiul pe care aș putea să îl ofer, de la ceea ce m-ar ajuta pe mine. Mi-am pus o mulțime de întrebări înainte. Aveam experiența din farmacie și nu voiam să merg pe o cale bătătorită deja. Vreau să educ femeile. Știu că va fi greu dar asta îmi doresc“.

Fiecare produs Cremeria a avut, încă de la început, un traseu bine stabilit. Nevoie – Plante Naturale – Ingrediente – Produs – Studii de Eficacitate – Certificare Ecocert.

Produse Cosmetice BIO – Ingrediente Cremeria

„Mai multe ingrediente naturale, rezultate mai bune, acesta este motto-ul după care am creat fiecare rețetă” – Daniela Mincu.

Toate cosmeticele conțin ingrediente biocompatibile cu pielea, fără ingrediente sintetice și fără substanțe toxice, printre care amintim:

  • Pudră de Orez
  • Extract de Castravete
  • Ulei de Avocado, Ulei de Macadamia, Ulei de Jojoba, Ulei de Susan, Ulei de Rodie
  • Extract de mușețel
  • Acid Hialuronic

“Consider că femeile deschise către un stil de viață sănătos, sunt din ce în ce mai interesate de îngrijirea pielii lor, într-un mod cât mai natural. Este important să găsim produse naturale cu etichete ușor descifrabile și să alegem doar ceea ce ne oferă siguranță. Toate produsele create pun accentul pe compatibilitatea perfectă cu tipul de piele, care să absoarbă în profunzime produsul, să hidrateze și să permită ingredientelor active să pătrundă în piele. Ca active, am ales să folosesc cele ingrediente care sunt studiate de zeci de ani (peptide, coenzima q10, collagen, panthenol, vitamina E, vit. A, cafeina, extract de musetel etc) și le-am combinat cu ingrediente active extrase din plante.” ne spune Daniela.

Am rugat-o pe Daniela să ne dezvăluie cum ar trebui să arate o rutină de îngrijire, mai exact de curățare a tenului. Iată ce am aflat!

În primul rând, trebuie respectați cu strictețe cei 3 pași: DEMACHIERE, SPĂLARE ȘI TONIFIERE. Pentru cele care își doresc rezultate rapide, după curățare, trebuie aplicat un ser (MUST HAVE ELIXIR CU PEPTIDE, SLEEPING BEAUTY MULTI ACTIVE SERUM), o cremă pentru ochi (IRIS ISTIBLE) și o cremă antirid (MUST HAVE CREMA ANTIRID CU PEPTIDE).

Pe de altă parte, doamnele sau domnișoarele care își doresc să prevină eventualele probleme ale tenului, ar trebui ca, după acești pași, să aplice o cremă hidratantă cu SPF de zi (CREMA HIDRATANTA MUST HAVE SPF 30+)  și o cremă hidratantă de seară.(RICHY RICH, UNFORGETTABLE)”.

Am vorbit suficient despre Cremeria și despre produsele bio. Ce ziceți să aflăm câte ceva și despre celelalte pasiuni ale Danielei?!

“Sportul este cel care îmi limpezește întotdeauna gândurile și mă relaxează. Îmi plac la nebunie plimbările și călătoriile în natură. Simt că mă încarcă extrem de pozitiv. Mersul la biserică este cel care mă ajută să îmi păstrez în orice moment credința și spranța. Muzica este cea care mă binedispune, ori de câte ori lucrurile nu se așază fix cum îmi doresc.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *