Winter Routine cu produse cosmetice bio

Winter Routine cu produse cosmetice bio e o declarație de dragoste pentru corpul tău.

În mod inevitabil, anotimpurile se schimbă. La fel se întâmplă și nevoile tenului și părului tău. Singurul lucru care rezistă schimbărilor este frumusețea ta, care rămâne la fel de strălucitoare, atunci când ai grijă de ea. 

De ce ai nevoie de winter routine?

Iarna înseamnă schimbare bruscă de temperatură. Stăm în casă, la căldură, apoi ieșim în frig și povestea se repetă de câteva ori pe zi. Plimbările între frig și cald creează șocuri termice, care fac ravagii pe pielea și părul nostru. Astfel, apare nevoia unui winter routine riguros, capabil să protejeze frumusețea noastră.

Dacă summer routine pune accent pe tratarea îngrășării tenului din cauza căldurii, winter routine tratează pielea uscată și iritată din cauza frigului, hidratând-o și netezind-o. La fel ca tenul, părul se usucă și devine stresat în timpul iernii. Strălucirea sa se diminuează, iar vârfurile sunt predispuse despicării. Uleiul și laptele de păr sunt un must-have în winter routine. Ele asigură regenerarea și hrănirea sa, dându-i aspect sănătos și strălucitor.

Winter routine cu produse cosmetice bio?

DA! Un ten îngrijit este un ten iubit. Iar atunci când îl îngrijești cu produse bio, îi oferi o iubire responsabilă.

Produsele bio nu conțin parabeni pentru mărirea termenului de valabilitate, nici chimicale care irită și afectează straturile pielii sau stopează secreția de uleiuri naturale a părului. Cremeria a apărut pe piața românească din nevoia tenului și părului femeilor de a respira și de a fi frumoase într-un mod natural. Așa că produsele sunt prietenoase cu pielea și părul tuturor. Aici, credem în natură și o iubim la fel de mult precum iubim sănătatea și bunăstarea clientelor noastre, așa că produsele noastre sunt netestate pe animale, eco-friendly și 100% naturale. 

Winter routine de la farmacistul pielii tale

Iubirea responsabilă pentru ten și păr se naște în momentul în care știi exact ce folosești pentru îngrijirea lor. Cremeria a găsit rețeta acestei iubiri, fabricând exclusiv produse bio, cu ingrediente naturale și sănătoase. 

Pentru winter routine, Cremeria a dezvoltat o rețetă detaliată, care are 4 pași esențiali și o surpriză.

  1. Ulei de păr intens reparator Total Therapy

Stresul e boala secolului XXI. Cu toții fugim de el, dar foarte puțini reușim să scăpăm. Iernile stresează părul prin șocuri termice puternice, ceea ce face ca părul tău să aibă mare nevoie de ajutor. Uleiurile de baobab, de susan și de ricin din componența uleiului Total Therapy îi vin în ajutor. Ele sunt doza zilnică de meditație și relaxare pe care podoaba ta capilară o merită pe deplin.

Asimilat winter routine-ului, uleiul reparator reușește să protejeze, hrănească și repare părul lipsit de strălucire, uscat sau deteriorat. Aplicarea regulată va face rădăcina să se va întărească, iar firele de păr nu vor mai  cădea, devenind strălucitoare și mătăsoase.

  1. Cremă nutritivă Richy Rich

Pielea este prima barieră împotriva pericolelor mediului înconjurător. Însă în spatele fiecărui lucru puternic, există unul și mai și. În cazul tenului tău, protecția supremă este crema nutritivă Richy Rich. Elaborată pe baza complexului Pronalen Bio Protect, Richy Rich oferă hidratare și protecție maximă tenului tău. Crema este un winter routine must-have, având în vedere că iarna ne confruntăm cu iritații puternice ale tenului și sensibilitate accentuată. 

  1. Lapte demachiant natural Angel Kiss

Demachiantul e  prietenul dinainte de culcare al tenului fiecărei femei. Indiferent de anotimp și vreme, el trebuie să fie parte din basic routine-ul tău. Cu atât mai mare nevoie de el este iarna, deoarece, pe lângă eliminarea impurităților din pori și a machiajului, el consolidează bariera cutanată. 

Aplicarea sa zilnică e refreshul pe care îl dai tenului tău, după zilele lungi și obositoare. Formula bogată în ulei de baobab, vitamine A, E și F garantează ten elastic, sănătos și rezistent la șoc termic.

  1. Cremă de mâini Hidratantă cu Lanolină și Glicerină 

Nu există winter routine fără crema de mâini. Iarna e un coșmar pentru ele, mai ales când sunt sensibile și nu obișnuiești să porți mănuși. Însă nici nu vei mai avea nevoie de ele, dacă porți crema de mâini hidratantă cu lanolină și glicerină. Cu o formulă bogată în uleiuri naturale și antioxidantă, crema repară și protejează suprafața cutanată a mâinilor, eliminând uscăciunea lor.

*Gel igienizant pentru mâini şi tegumente

Surpriză! Pentru că sănătatea tenului și părului depind de sănătatea generală a corpului tău, îți oferim un dezinfectant gratuit, fabricat de Cremeria, la achiziționarea întregului kit de îngrijire winter routine. Odată cu achiziționarea kitului, tot ce îți mai rămâne de făcut este să fii fericită și să zâmbești. So you will shine from skin to heart!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *