Afirmațiile frumuseții

 

frumusete

Frumusețea chiar vine din interior și am trăit asta pe pielea noastră fiecare, sunt sigură. Un om fericit emană energie pozitivă instant și-l recunoști dintr-o sută. Oamenii frumoși arată bine pentru că se simt bine cu ei. Luminozitatea lor vine din ïncredere, din faptul că au grijă de ei și se iubesc așa cum sunt.

Iți voi spune câteva trucuri care să te ajute să-ți schimbi starea interioara, când nu te simți bine.

Schimbă-ți gândurile! Afirmațiile pozitive sunt cele mai ușoare moduri de a-ți schimba gândul în direcția cea bună. În loc să cauți defecte și să te gândești la ceva rău, reamintește-ți care sunt atuu-rile tale, calitățile și de ce ești mândră de tine. Energia noastră va trece de la nesiguranță la încredere, iar asta se va vedea instant pe chipul tău.

jurnal

PASUL 1.

Trece pe o bucată de hârtie toate lucrurile negative pe care le crezi despre tine. Cât mai sincer.

PASUL 2. 

Pe o altă foaie, scrie opusul acelui lucru. De exemplu, dacă pe prima foaie ai scris „sunt urâtă”, pe a nouă foaie scrie „Sunt frumoasă și mă iubesc așa cum sunt.”

PASUL 3.

 Ia prima foaie cu lucrurile negative și rupe-o. Arde-o. Lasă lucrurile negative în trecut și bucură-te de eliberarea acelor gânduri.

PASUL 4. 

A doua foaie, cu lucrurile pozitive, citește-le cu voce tare. Odată scrise și rostite, acele lucruri ni se întipăresc în subconștient, adică acea parte a minții pe care încercăm să o schimbăm în bine. Pune hartia într-un loc vizibil, lângă oglindă, dulap sau oriunde știi că o vei vedea în fiecare zi.  Citește ce scrie pe bilet în fiecare dimineață. Vei vedea efectele ei în timp. Încrederea în tine va crește încet, încet și te va face să te simți radiantă și frumoasă pe interior, cu adevărat.

Cu drag,

Daniela Mincu – Skin pharmacist

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *