Cadou pentru femeile speciale: Crema contur ochi cu Squalan și Acid Hialuronic 2%

E luna femeii, a renașterii și a frumuseții, așa că am hotărât să împrăștiem nestingherit frumusețe sănătoasă în jurul nostru și al tău. Avem mai multe moduri prin care facem asta, iar unul dintre ele e crema contur ochi cu Squalan și Acid Hialuronic 2%

Frumusețea începe din momentul în care te simți confortabil și fericit în pielea ta. Pentru unii ea înseamnă lipsa cearcănelor, pentru alții înseamnă prezența pistruilor and so on. Standardele de frumusețe diferă de la cultură la cultură și de la om la om. Însă oricum ar fi, ea trebuie să fie sănătoasă și strălucitoare. Descoperă cadoul nostru pentru tine din această lună!

Ce conține cadoul pentru femeile speciale din viața ta?

  1. Squalan

Squalane e un hidratant care imită sistemul de hidratare al pielii. El este obținut din amestecuri de ulei de măsline, trestie de zahăr și tărâțe de ovăz, 100% naturale. Amestecul este hidrogenat pentru ca mai apoi să fie adăugat în cremă, alături de alte ingrediente. Proprietățile produselor din care este făcut squalanul rămân intacte în urma procesului de hidrogenare. Astfel, ele acționează ca un tot unitar antioxidant, încetinind îmbătrânirea pielii.

  1. Acid Hialuronic 2%

Nu a trecut nici măcar un secol de când umanitatea a descoperit acidul hialuronic și face minuni cu el. Pe lângă numeroasele sale beneficiii medicale, acesta este deseori folosit în cosmetică în scopul hidratării, reîntineririi pielii și chiar al remodelării feței. La fel ca squalanul, și acidul hialuronic se găsește în țesuturile noastre, dar se diminuează cu vârsta. Ambele sunt nelipsite din cremele profesionale și cu adevărat folositoare pentru față.

Cum acționează crema contur ochi și buze?

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, funcția de hidratarea a pielii se reduce și nu mai funcționează la capacitate maximă. De aceea, pielea ta se usucă mai repede și are nevoie de mici ajutoare. care, cu mare precizie, acționează asupra zonei în care sunt aplicate, oferindu-i elasticitate și fermitate. 

Cremele fabricate de Daniela Mincu în Laboratorul ei de frumusețe sunt 100% naturale. Formulele produselor sunt făcute după rețeta naturii: uleiuri, coenzima, peptide, extracte naturale. Fiecare produs mai are un ingredient secret: dorința de a pune pe pielea ta natura și nimic mai mult.

Crema contur ochi și buze cu squalan și acid hialuronic 2% acționează de la prima aplicare asupra pielii din jurul ochilor și a buzelor. Aceasta stimulează producția de colagen, ceea ce oferă mai multă elasticitate și fermitate pielii. Aceasta ameliorează cearcănele, ridurile și pielea moale. De asemenea, crema are un efect benefic asupra sensibilității pielii din zonele vizate.

Pentru ce o folosim? 

  1. Cearcăne

Cerculețele mai mult sau mai puțin colorate de sub ochi sunt în cele mai multe cazuri datorate oboselii și expunerii de lungă durată la lumină albastră. Industria de beauty exploatează adesea cearcănele apărute ca rezultat al îmbătrânirii și al oboselii. În acestea cazuri, ele sunt cauzate de diminuarea nivelului de colagen, deci de subțierea și lăsarea pielii. Astfel, venele sunt mai vizibile, iar pielea de sub ochi se pigmentează. Aici poți afla mai multe despre apariția și tratarea cearcănelor.

  1. Buze

Majoritatea cosmeticelor au aplicabilitate extinsă și diversă. Astfel, deși crema contur ochi cu Squalan și Acid Hialuronic 2% și acid hialuronic este proiectată special pentru ochi, ea poate fi cu ușurință folosită pentru buze. Aceste două zone sunt cele mai predispuse apariției ridurilor. Față de restul feței, buzele nu sunt alimentate de glande sebacee. Acest lucru generează o nevoie mai de îngrijire din partea ta.

  1. Riduri

Secreția de colagen intervine și în cazul apariției ridurilor. Însă Cremeria vine în ajutorul pielii cu crema cu Squalan și Acid Hialuronic. Aceasta are o textură lejeră, care se absoarbe repede, formând un strat protector pe suprafața pielii. Încă de la primele aplicări, ea va reduce semnele îmbătrânirii și va revitaliza pielea.

Așa cum primăvara încolțește în jurul nostru, ne-am gândit să o punem și pe fața femeilor speciale din viața ta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *