Îngrijirea pielii

Îngrijirea pielii vara, cu produse organice

Încă de la primele raze de soare, mintea noastră zboară către o imagine idilică de pe plajă. Mare, valuri, briză, muzică în surdină și costumul acela de baie pe care așteptam să-l purtăm de câteva luni.

Noi femeile știm că pentru a ne putea simți perfect într-un astfel de cadru, mai este nevoie de câte ceva. Un ten glowy, un bronz perfect, strălucitor și o piele netedă, fără arsuri. Doar așa ne putem simți pe deplin frumoase și relaxate.

Din păcate, uneori realitatea poate fi diferită. De ce? Deoarece există riscul de transpirație, arsuri solare și îmbătrânire prematură din cauza condițiilor însorite.

Chiar și dermatologii petrec verile sub același soare ca toți ceilalți. Cu toate acestea, cumva, pielea lor reușește să rămână netedă și strălucitoare tot timpul sezonului. Sigur, face parte din fișa postului. Chiar și profesioniștii trebuie să lucreze puțin mai mult pentru a preveni eventualele probleme și pentru a minimiza daunele provocate de soare în lunile de vară. Vremea caldă aduce o mulțime de provocări de îngrijire a pielii. În plus, aduce și întrebări de genul: „Chiar trebuie să mă hidratez? Chiar am nevoie de atât SPF? De ce nu îmi rezistă bronzul mai mult?” (Spoiler alert: Nu folosești produsele potrivite!). Din fericire, experții știu exact cum să facă față verii. Acum este timpul să înveți și tu!

O rutină de îngrijire a pielii corectă ar trebui să fie aplicabilă tuturor anotimpurilor și tuturor climatelor. Există doar câteva modificări de care trebuie ținut cont odată cu venirea sezonului cald. Să începem!

1. SPF

Cremă protecție solară

Este cel mai important, fundamental, nu-plecați-de-acasă-fără-el sfat: Purtați protecție solară! Recomandarea Cremeria pentru acest sezon este Crema hidratantă pentru față și corp Gentle Sun. 

Aceasta conține o combinație unică de ingrediente care oferă protecție UVB și UVA. În plus, hidratează pielea și nu lasă urme albe. Crema lasă pielea să respire, aspectul uleios fiind redus, aproape inexistent.

Ingredientul protector UVB și UVA este un mix între 2 substanțe chimice. Acestea, printr-o tehnologie avansată, sunt micronizate și învelite în sfere cu două straturi. Cea exterioară este încărcată negativ, pentru a preveni agregarea particulelor.

Această tehnologie are numeroase avantaje:

  • Nu interacționează cu celelalte ingrediente, astfel încât produsul conține ingrediente active hidratante și protectoare.
  • Se repartizează uniform în produs, astfel incât oferă protecție pe toată suprafața pielii.
  • Nu este nevoie să se aplice din 2 în 2 ore. Nu se absoarbe în piele, ci rămâne la suprafață, protejând pielea.
  • Protejează pielea sensibilă, iritată sau alergică. 

2. Cremă cu particule strălucitoare

Crema Divine Skin creează un bronz uniform, oferă o piele strălucitoare și are un efect hidratant. Acestea sunt caracteristicile cheie care fac din acest produs preferatul femeilor. Are o textura lejeră, care intră repede în piele și se potrivește tuturor tipurilor de piele.

Cu o singură aplicare, pielea capătă strălucire și un aspect catifelat.

Cam așa arată îngrijirea pielii pentru noi pe timp de vară. Acestea sunt cele două produse fără de care nu vă sfătuim să plecați de acasă de acum înainte. Ambele sunt 100% naturale, nu conțin PEG, Silicon, Uleiuri Minerale și sunt testate dermatologic

Spor la shopping și să aveți o vară minunată, cu un ten perfect și piele catifelată!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *