Dubla demachiere pentru un ten sănătos

Așa este, avem nevoie de două etape de curățare pentru a îndepărta toate resturile care se așează pe față în timpul zilei.

Gândiți-vă la fața noastră: aceasta este cea mai expusă parte a corpului. Are pe ea, de la machiaj până la praf, transpirație, sebum oxidat (reacția chimică care se produce în urma interacțiunii uleiului din pori cu oxigenul și apare inflamația iar, în cele din urma, acneea).

Dubla curățare, care constă în prima etapă, în folosirea unui lapte demachiant pe baza de ulei, urmată de a doua etapa de curățare cu o soluție micelară, este cheia pentru o piele sănătoasă, echilibrată și hidratată corespunzător.

 

Poate părea absurd să cureți un ten gras cu un demachiant pe bază de ulei, dar revenind la chimia de bază, molecule de ulei atrag molecule de ulei. Folosind un demachiant cu baza grasă, cum ar fi Angel Kiss, se dizolvă murdăria pe bază de ulei cum ar fi sebumul oxidat și machiajul încărcat. Urmând ca, soluția micelara Kiss By A Rose sa îndepărteze murdăria pe bază de apă, cum ar fi praf, sudoare și să purifice pielea.

Deși, mai apare încă o etapă pentru curățare, procesul este simplu și rapid.

 1. Cu mâinile curate și uscate, se aplică o cantitate mica de Angel Kiss pe piele și se masează ușor 1-2 min. Se îndepărtează cu o dischetă de bumbac umedă.demachiant
 1. Urmați procesul de curățare cu Soluția micelară Kiss By A Rose. Aceasta va îndepărta orice reziduu rămas pe față după curățarea cu laptele demachiant.

SOL-MICELARA

Apa de trandafir de damasc din compoziție va reda strălucirea și tinerețea pielii.

3. La final, aplicați o cremă hidratantă.

cream

Sfatul farmacistului: Este important sa vă schimbați fața de pernă o dată pe săptămână. Aceasta este un loc de colectare a murdăriei lăsate de pielea ta.

Pielea noastra are nevoie de curățare eficientă pentru a-și reface echilibrul și pentru a absorbi proprietățile cremelor aplicate pe timpul nopții.

Ai gijă de pielea ta!

Cu drag,

Daniela Mincu– farmacistul pielii tale

2 Comments

 • Laptele demachiant este excelent!
  Inainte foloseam un gel de curatare destul de scump care isi facea treaba bine insa laptele demachiant ii este superior.
  Pielea ramane curata si hidratata!
  Recomand acest produs!

  p.s: tenul meu este sensibil

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *