Pielea e oglinda ta!

Ceea ce aplicăm pe pielea noastră ne afectează sănătatea la fel de mult ca ceea ce mâncăm, spune Dr. Samel S. Epstein, expert în prevenirea și tratarea cancerului.

 

De aceea, azi îți voi vorbi mai multe despre Ingredientele active din produsele de îngrijire pe care le folosești. Adică acele ingrediente care au efecte vizibile asupra pielii tale.

 

E timpul să elimini ingredientele nocive din produsele pe care le folosești! Corpul absoarbe imediat cremele aplicate pe piele, funcționând exact ca administrarea unui medicament.

picture1

Gelul de duș, demachiantul, șamponul sunt cele mai importante produse pentru curățarea corpului.

Le utilizezi cel mai frecvent, prin urmare și riscul de a-ți pune sănătatea în pericol cu ajutorul substanțelor nocive din compoziția lor este mai ridicat.

picture2

După o baie fierbinte, când ai porii deschiși, ingredientele din produsele de curățare pătrund foarte repede prin piele și scalp.

 

Dacă folosești produse cu uleiuri esențiale benefice, poți avea parte de o sesiune de aromaterapie, datorită vaporilor care se emană în combinație cu apa fierbinte.

 

Însă, dacă produsele pe care le folosești nu sunt de cea mai bună calitate, organismul absoarbe și mai repede substanțele nocive.

 

De aceea îți recomand produsele CREMERIA, pentru care am acordat o atenție sporită ingredientelor din care sunt alcătuite.

 

Nu uita, sănătatea ta se vede mai întâi prin piele!

 

Cu drag, Daniela,

Farmacistul pielii tale.

 

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *